Vuokatin vaellus

Luontoliikkujan syksyn kohokohta Vuokatin vaaroilla

Vuokatin vaellus on syyskauden avaustapahtuma Vuokatin vaaramaisemissa. Tapahtuma kokoaa yhteen vaelluksen, maastopyöräilyn ja joogan harrastajat. Matkaan kannattaa lähteä koko perheellä, sillä tarjontaa löytyy myös perheen pienimmillekin.

Tapahtuman ytimen muodostaa Suomen vanhin vaellustapahtuma Vuokatin Vaellus, ja viikonlopun täydentävät maastopyörävaellus, koiravaellus, joogavaellus sekä pienten lasten perheille suunnattu perhevaellus.

Tapahtuman pääareenan muodostavat Vuokatin vaarat, joista kukin voi nauttia tavallaan. Toiselle ne tarjoavat fyysisiä haasteita, kun taas toinen löytää niistä unohtumattomia vaelluselämyksiä. Pisimmillä vaellusreiteillä osallistujat pääsevät kokemaan mm. Vuokatin UKK-reitin legendaarisen 13 vaaran ylityksen.

Vuokatista löytyy tapahtuman aikaan myös paljon muuta oheisohjelmaa ja tekemistä. Onhan kyseessä Suomen monipuolisin lomakeskus. Myös majoitustarjontaa löytyy jokaiseen makuun, ja mikä parasta: aivan Break Sokos Hotel Vuokatin tapahtumakeskuksen ytimestä.

TERVETULOA MUKAAN KAIKKIEN AIKOJEN VAELLUSTAPAHTUMAAN!

Seuraa meitä facebookissa @vuokatinvaellus

Vuokatin Vaellus
2021-06-11T05:44:26

Vuokatin Vaellus tuntee tunnetta hyvinvoiva paikassa Vuokatti.
Kesällä vähän rillutellaan, mutta syksyllä voidaan hyvin ja nautitaan luonnosta Vuokatin vaaramaisemissa tutussa ja turvallisessa porukassa! 💚 Kerää työ-, kaveri- tai vaikkapa sukulaisporukka kasaan ja lähtekää viettämään syyskauden avausta lauantaina 4.9.2021 Vuokatin Vaellukselle! Tarjolla on mm. perinteistä vaellusta 12 km tai 20 km, koiravaellusta, pyörävaellusta ja joogavaellusta 🚶‍♀️🚶‍♂️🍂 Tarjoamme min. 5 henkilön ryhmille 15 %:n alennuksen osallistumismaksuista! 👌 Tervetuloa luonnon omalle areenalle Kainuuseen https://www.vuokatinvaellus.fi/ 👈 #squadgoals

Vuokatin Vaellus
2021-06-04T07:52:17

Vuokatin Vaellus tuntee tunnetta erinomainen paikassa Vuokatti, Oulun Lääni, Finland.
💚 Vuokatin Vaellus valtaa Vuokatin vaaramaisemat taas lauantaina 4.9.2021! 💚 Muutaman vuoden Halti Outdoor Weekend -nimeä kantanut luontoliikkujan viikonloppu palaa juurilleen, ja nimi vaihtuu takaisin Vuokatin Vaellukseksi 🌲 Lauantaina 4.9. luvassa on perinteisen 12 km ja 20 km vaelluksen lisäksi mm. 🚴‍♀️ pyörävaellusta 🐶 koiravaellusta ja 🧘 joogavaellusta Lisäksi sunnuntaina 5.9. järjestetään kaikille avoin ja maksuton perhevaellus. Sen sijaan aiemmin mukana ollut polkujuoksu jää tänä vuonna lajikattauksesta pois, ja keskittymme nyt leppoisampaan vaellukseen 🚶‍♀️🚶🍂 Ilmoittautuminen on NYT auki osoitteessa https://www.vuokatinvaellus.fi/ 👈😍

Vuokatin Vaellus
2021-01-26T12:03:07

Vuokatin Vaellus päivitti kansikuvansa.

Vuokatin Vaellus
2020-12-24T07:56:09

Oikein hyvää, rauhallista ja ulkoiluntäyteistä joulua! 🎄🤍❄

Seuraa meitä Instagramissa @vuokatinvaellus

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi