Ilmoittautuminen

Vaellukselle ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ryhmäilmoittautumiset (vähintään 5 hlön ryhmä) voi tehdä myös sähköpostilla. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä lukuunottamatta sähköpostilla tehtyjä ryhmäilmoittautumisia, joista lähetämme laskun.

Kunkin osatapahtuman yksityiskohtaiset ilmoittautumisohjeet löydät ko. tapahtuman sivulta tai oheisesta alasvetovalikosta.

MAKSUTAVAT

Sähköisessä ilmoittautumisessa voita valita yleisimmät verkkopankit ja luottokortit. Voit myös valita liikuntasetelit (Luottokunnan virikesetelit, Smartum Oy:n Liikunta- ja kulttuurisetelit, Sporttipassi, Eazybreak).

Virikeseteleillä, liikunta- ja kulttuuriseteleillä voit maksaa osallistumismaksun (tai osan siitä) Kainuun Liikunnan toimistoon (Kainuun Liikunta ry, Kisatie 28, Kajaani, avoinna ti-to klo 9.00-16.00). Mikäli asut eri paikkakunnalla, pyydämme sinua lähettämään setelit sekä sähköpostissa saamasi ilmoittautumisvahvistuksen postissa.

Paikan päällä tapahtumakansliassa maksuvälineinä käyvät: käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä liikunta-. kulttuuri ja virikesetelit.

PERUUTUSEHDOT

Kainuun Liikunta ry:n tapahtumien yleiset peruutusehdot näet täältä

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi