Joogavaellus

Rentoudu Joogavaelluksella lauantaina 3.9.2022!

Nimensä mukaisesti Joogavaellus on joogaharjoittelua rauhoittavassa metsäympäristössä. Joogavaelluksessa yhdistyvät sekä joogan kehoa ja mieltä parantavat elementit, että suomalaisen metsän rauhoittava vaikutus.

Joogavaellus koostuu muutaman kilometrin vaellusosuudesta, joogasessiosta ja rentoutumisharjoituksesta. Joogavaelluksella tehdään kehoa avaavia jooga-asanoita ja aistitaan luontoa kaikilla viidellä aistilla.

Tutkimusten mukaan metsäkylvyt mm. alentavat verenpainetta, tehostavat aineenvaihduntaa ja lievittävät masennusta. Lisäksi metsä parantaa tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä.

Tervetuloa voimaan hyvin joogavaellukselle lauantaina 3.9.2022!

Joogaohjaajanasi toimii Outi Salmela. ”Ammatiltani olen fysioterapeutti AMK sekä jooga- ja ilmajoogaohjaaja. Lisäksi olen kouluttautunut barre-ohjaajaksi ja valmistun pian myös taideterapiaohjaajaksi. Työskentelen omassa yrityksessäni ottaen vastaan fysioterapia-asiakkaita ja ohjaten erilaisia tunteja. Joogan ohjaaminen on hyvin lähellä sydäntäni ja näkökulmani joogaan on terapeuttinen. Haluan luoda turvallisen ja sallivan ilmapiirin, jossa jokainen saa joogata omaa kehoa ja mieltä kuunnellen. Tunneillani tehdään asioita pieni pilke silmäkulmassa ja unohdetaan otsa rypyssä puurtaminen.”

Namaste.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi