Joogavaellus

Rentoudu Joogavaelluksella lauantaina 4.9.2021!

Nimensä mukaisesti Joogavaellus on joogaharjoittelua rauhoittavassa metsäympäristössä. Joogavaelluksessa yhdistyvät sekä joogan kehoa ja mieltä parantavat elementit, että suomalaisen metsän rauhoittava vaikutus.

Joogavaellus koostuu muutaman kilometrin vaellusosuudesta, joogasessiosta ja rentoutumisharjoituksesta. Joogavaelluksella tehdään kehoa avaavia jooga-asanoita ja aistitaan luontoa kaikilla viidellä aistilla.

Tutkimusten mukaan metsäkylvyt mm. alentavat verenpainetta, tehostavat aineenvaihduntaa ja lievittävät masennusta. Lisäksi metsä parantaa tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä.

Tervetuloa voimaan hyvin joogavaellukselle lauantaina 4.9.2021!

Ohjaaja
Joogaohjaajanasi toimii Karri Takko, perheen isä, hyvinvointivalmentaja ja jooganopettaja. ”Kävin ensimmäisellä joogatunnillani yli kymmenen vuotta sitten Intiassa, minkä jälkeen jooga on ollut osa elämääni. Olen käynyt myöhemmin useita kertoja Intiassa, joogan synnyinmaassa, harjoittelemassa ja oppimassa lisää. Yhdistelen tunneillani itse parhaimmiksi kokemani liikkeet ja harjoitteet. Nyt opetan perinteisiä intialaisia harjoitteita Suomessa ja pyrin yhdistämään harjoitteiden tehokkuuden meille pohjoiseen sopivalla tavalla, josta metsäjooga on hyvä esimerkki.”

Namaste.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi