Joogavaellus

Rentoudu Joogavaelluksella lauantaina 16.9.2023!

Nimensä mukaisesti Joogavaellus on joogaharjoittelua rauhoittavassa metsäympäristössä. Joogavaelluksessa yhdistyvät sekä joogan kehoa ja mieltä parantavat elementit, että suomalaisen metsän rauhoittava vaikutus.

Joogavaellus koostuu muutaman kilometrin vaellusosuudesta, joogasessiosta ja rentoutumisharjoituksesta. Joogavaelluksella tehdään kehoa avaavia jooga-asanoita ja aistitaan luontoa kaikilla viidellä aistilla.

Tutkimusten mukaan metsäkylvyt mm. alentavat verenpainetta, tehostavat aineenvaihduntaa ja lievittävät masennusta. Lisäksi metsä parantaa tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä.

Tervetuloa voimaan hyvin joogavaellukselle lauantaina 16.9.2023!

Joogaohjaajanasi toimii Heidi Valjus-Lindeman. "Jooga on kulkenut elämässäni mukana jollakin tapaa jo 25 vuoden ajan. Viimeiset kuusi vuotta olen työkseni ohjannut useita erilaisia joogaryhmiä viikoittain Sotkamossa ja Vuokatissa. Ohjaan myös tilaustunteja erilaisille ryhmille ja olen ollut ohjaamassa joogaa myös retriiteillä ja tapahtumissa. Olen aloittanut ohjaamisen hathajoogasta ja viimeisimpänä olen kouluttautunut rauhalliseen yinjoogaan. Joogaharjoitus ei katso aikaa tai paikkaa, ja siksi se sopiikin erinomaisesti myös metsään. Tärkeintä tunneillani on, että jokainen voi toteuttaa harjoituksen omista lähtökohdistaan ja itselle sopivana ilman minkäänlaista pakottamista.


Tervetuloa joogavaellukselle nauttimaan luonnosta, kiireettömyydestä ja tästä hetkestä!"

Namaste.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi